Izvještaj sa 4. kateheze za krizmanike

Izvještaj sa 2. i 3. kateheze za krizmanike
17. listopada 2016
Izvještaj sa 5. kateheze za krizmanike
2. studenoga 2016

Izvještaj sa 4. kateheze za krizmanike

k42

Na katehezama održanim 21. i 22. listopada, počeli smo ulaziti dublje u razmatranje naše vjere i počeli sa upoznavanjem dijelova naše crkve. Na početku kateheze, naš župnik Stjepan Soviček održao je nagovor budućim krizmanicima kako bi mogli shvatiti ozbiljnost svoje vjere i shodno danoj odgovornosti koju će preuzeti, živjeti život na koji ih je i sam Isus Krist pozvao.

Animatori su pripremili i kviz "Nagradnjaču", kako bi provjerili znanje naših budućih krizmanika, i nisu bili nimalo zatečeni znanjem koje su sipali kao iz rukava. U kategoriji teških pitanja, naš Ante Anđelić pomeo je konkurenciju odgovorivši na pitanje: “U kojem je mjestu/državi rođen naš svetac zaštitnik, sv. Marko Križevčani”. Sav taj trud trebao je biti i nagrađen, kao što i sam naziv kaže, te je grupa sa najviše točnih odgovora za nagradu dobila "pizza večer" u organizaciji naših animatora.

Kao i svaki puta, smijeha i zabave nije nedostajalo, bez obzira na kompleksnost teme koja je stavljena pred naše mlade nade. Veselimo se svim budućim katehezama s vama, jer najveća nagrada nama su vaši sretni izrazi lica i ljubav koja se rađa u vašim srcima kako za Isusa, tako i za ostalu braću i sestre.

k43