Izvještaj sa 4. kateheze za krizmanike

Izvještaj sa 2. i 3. kateheze za krizmanike
17. listopada 2016
Izvještaj sa 5. kateheze za krizmanike
2. studenoga 2016

Izvještaj sa 4. kateheze za krizmanike

Izvještaj sa 4. kateheze za krizmanike

Na katehezama održanim 21. i 22. listopada, počeli smo ulaziti dublje u razmatranje naše vjere i počeli sa upoznavanjem dijelova naše crkve. Na početku kateheze, naš župnik Stjepan Soviček održao je nagovor budućim krizmanicima kako bi mogli shvatiti ozbiljnost svoje vjere i shodno danoj odgovornosti koju će preuzeti, živjeti život na koji ih je i sam Isus Krist pozvao.

Animatori su pripremili i kviz "Nagradnjaču", kako bi provjerili znanje naših budućih krizmanika, i nisu bili nimalo zatečeni znanjem koje su sipali kao iz rukava. U kategoriji teških pitanja, naš Ante Anđelić pomeo je konkurenciju odgovorivši na pitanje: “U kojem je mjestu/državi rođen naš svetac zaštitnik, sv. Marko Križevčani”. Sav taj trud trebao je biti i nagrađen, kao što i sam naziv kaže, te je grupa sa najviše točnih odgovora za nagradu dobila "pizza večer" u organizaciji naših animatora.

Kao i svaki puta, smijeha i zabave nije nedostajalo, bez obzira na kompleksnost teme koja je stavljena pred naše mlade nade. Veselimo se svim budućim katehezama s vama, jer najveća nagrada nama su vaši sretni izrazi lica i ljubav koja se rađa u vašim srcima kako za Isusa, tako i za ostalu braću i sestre.

Izvještaj sa 4. kateheze za krizmanike