Susret mladih – Alan Hržica

Božićna radionica
23. studenoga 2015
Crkva sv. Ane – crkva milosrđa
26. siječnja 2016

Susret mladih – Alan Hržica

U subotu, 28.11. u župnoj crkvi Sv. Ane u Križevcima organizirana je kateheza pod nazivom ‘Ja katolik’. Tema kateheze bila je Svjedočenje vjere u svakidašnjem životu koju je organizirao župnik crkve sv. Ane - prečasni Stjepan Soviček i križevački župni animatori.

Program je počeo u 17h predvođen katehezom, potom je uslijedila Sveta misa na kojoj su prisustvovati mladi iz Sv. Ivana Zeline, Vrbovca, Bjelovara, pa čak i iz Bizovca. Ovo svečano slavlje obilježeno je dolaskom kantautora i pjevača Alana Hržice, popularnog voditelja molitvena zajednice “Srce Isusovo” sa Kamenitih vrata, koji je svojim svjedočanstvom otvorio srca svih prisutnih i zagrijao ovu hladnu večer slaveći Boga, pjesmom, smijehom i molitvom.

Mladi animatori Križevaca pripremili su program za svoje drage goste i nakon svjedočanstva, pa se tu moglo naći ponešto za pojesti, popiti, ali što je najbitnije od svega, okupili su mlade koji su umjesto zadimljenih kafića svoju zabavu pronašli u prijateljskom ozračju župne crkve sv. Ane uz druženje, ples, igru i pjesmu a sve to na veću hvalu i slavu Božju.

Slike možete vidjeti ovdje.