Mlada misa Marija Brezaka
4. srpnja 2016
Obavijest za sve krizmanike
29. rujna 2016

Uvodne riječi

Poštovani kandidati za krizmu, roditelji i svi ostali čitatelji!

Na ovome mjestu će te od ove godine moći pratiti sve bitne informacije u vezi priprave za krizmu. Moći će te kroz kratke izvještaje o radionicama, slike i ostale stvari vidjeti što ćemo sve raditi s kandidatima za krizmu ove godine.

Za početak bi ponovili par natuknica koje smo već spomenuli na roditeljskom sastanku:

  • Kateheze će se odvijati u vjeronaučnoj dvorani župe. Molimo kandidate za krizmu da se pridržavaju grupa u koje su se zapisali na početku. Iznimno, ako ne mogu doći u svoju grupu, mogu sudjelovati u katehezi koja je u drugom terminu taj vikend.

  • Kateheze su priprava za sakrament te je obavezan redoviti dolazak. Toleriraju se 3 izostanka u polugodištu.

  • Tri kateheze bitne kroz ovo polugodište da se znaju unaprijed su:

    1. 12.11. – subota 17.00h – zajednička kateheza sa gostom predavačem.

    2. 25.11. - petak 19.30h; 26.11. subota 10.30h; 26.11. subota 12h - Kreativna radionica sa roditeljima u humanitarne svrhe (uoči 1. nedjelje Došašća).

    3. 16.12. – petak 19.30h – zajednička kateheza filmske večeri za kraj prvog polugodišta.

  • Nedjeljna sveta Misa je središnje mjesto susreta čovjeka i Boga i ono predstavlja temelj u životu vjernika. Dolaske na nedjeljnu misu prepuštamo savjesti svakog pojedinca. Stoga ćemo dolaske na misu evidentirati isključivo kako bi se pratila aktivnost kandidata te na kraju nagradila zasluženim povlasticama. Ovdje, također, potičemo na aktivnost u obliku sudjelovanja u zboru, ministriranja ili čitanja na Misi.

Za sve informacije i događanja u župi, kao i tijek kateheza, možete pratiti na stranicama župe ili na Facebook profilu „Križevački animatori“.

Za sva pitanja ili u slučaju bilokakvih poteškoća, možete nas kontaktirati putem Facebooka ili e-mailom na kzanimatori@gmail.com.

Ukoliko želite kontaktirati vlč. Stjepana Sovičeka, možete osobno doći u radno vrijeme župnog ureda: Pon – pet: 16 – 18h ili nazvati na broj telefona: 048/ 711-711

Cijeli info listić sa sastanka možete skinuti ovdje.

Veselimo se susretima koji su pred nama i nadamo se kako će ovo dragocjeno vrijeme kateheza ostati svima nama kao trajna pouka i lijepo sjećanje.